Healing

Li - Self

logo

CENTRUM VOOR BEWUSTWORDINGHealing


Een electromagnetisch veld of beter gekend als aura, omgeeft en doordringt het menselijk lichaam. Verschillende subtiele lagen staan via de chakra's en de meridianen in verbinding met onze organen, ons fysiek lichaam.


De balans of disbalans in dit fijne dynamische veld bepaalt onze gezondheid op verschillende niveaus namelijk

fysiek - emotioneel - mentaal/geestelijk - energetisch.


Bij een verstoorde doorstroming zal men zich onbehagelijk voelen en soms na verloop kan dit zich uiten in een ziekte.

Disbalans zorgt voor een extra belasting in ons energetisch stelsel en wordt oa veroorzaakt door opgekropte emoties, stress, angst, negatieve ervaringen, vastgeroeste patronen, bepaalde voedingsmiddelen, e-smog, trauma's, ...


Vanuit een liefdevolle bewustzijnsstaat wordt er via mijn handen contact gemaakt met jouw energetisch wezen en ontvang jij de energieën die jouw verschillende lichamen op dit moment nodig hebben.

Deze energie houdt je in contact met je ware zelf en inzichten worden helder.

Je bewustzijn groeit, de onderlinge verbindingen van je energetische lichamen (emotioneel, mentaal, causaal en boedisch lichaam) worden hersteld, de cellen van je fysieke lichaam ontvangen de nodige impulsen en energetische voeding om zichzelf te helen.


De levenskracht, Chi, kan zijn natuurlijke stroming hervatten met als doel het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

De chakra's komen terug in evenwicht en men komt tot een één-wording van lichaam, geest en ziel.

Bewustwording van je ware zelf en leven vanuit je hart, is een levensproces.


= THUISKOMEN IN JE-ZELF


Deze vorm van healing is voor elk levend wezen een weldaad.Een behandeling duurt ongeveer 1u15 en gaat door in mijn praktijk of op afstand (ideaal in de COVID periode).

Prijs : 60 euro


Op afspraak.
Wens je een healing of verdere informatie, neem gerust contact op.

All Rights Reserved 

© With Love - DL